Vacature Hoofdtrainer 1e selectie 2024/2025

26 jan 2024 | Algemeen, Nieuws, Selectie

In meer dan 120 jaar van een aarzelend begin tot een onmisbare voetbalclub en als oudste club van Drenthe heeft Achilles 1894 altijd een rol van betekenis gespeeld in het vaderlandse voetbal. De historie laat dat zien.

“Achilles 1894: De oudste voetbalclub van Drenthe”

Een club met een lange historie en met vele ambities, dat o.a. in het jaar 2000 algeheel Nederlands kampioen is geworden in het amateurvoetbal. 

Achilles 1894 is voor het seizoen 2024-2025 op zoek naar een  Hoofdtrainer voor de eerste selectie uitkomend in de 2e klasse zaterdag. 
Ben jij een enthousiaste, mensgerichte en communicatief sterke voetbaltrainer? Een trainer die de verbinding binnen een team kan versterken? Dan zoeken we jou !

Ben jij de trainer voor dit team?

Stuur dan een mail naar : secretaris@achilles1894.nl

Heb jij passie voor voetbal en kun je spelers inspireren? Voor Achilles 1894 1 zijn wij voor het aankomend seizoen (2024-2025) op zoek naar een energieke en mensgerichte voetbaltrainer die niet alleen technisch inzicht heeft, maar ook de vaardigheid bezit om een hecht team te smeden. Als trainer ben jij de drijvende kracht achter de ontwikkeling van onze spelers, waarbij je enthousiasme en motivatie overbrengt op het veld. Je bent communicatief sterk en transparant richting het team. Het eerste elftal komt uit in de tweede klasse zaterdag en de club heeft de ambitie weer terug te keren richting de eerste klasse.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent minimaal in het bezit van trainersdiploma UEFA-B . Trainersdiploma UEFA-A is een pre of de intentie deze te gaan volgen.  
  • Je hebt meerdere jaren  ervaring op het gebeid van coaching en het geven van trainingen en begeleiding op minimaal 2e klasse niveau.
  • Je hebt zelf minimaal op 2e klasse niveau als hoofdtrainer gewerkt, dan wel gelijkwaardig.
  • Je bent gericht op de doorstroom van onze eigen jeugd en hebt als doel om zowel de spelers als de technische staf verder te ontwikkelen. Hierin word jij als aanjager gezien, zowel richting de 1e en 2e selectie. Maar ook JO19-1 en daarbij behorende commissies. 
  • In samenwerking met de Technische Commissie en het bestuur  is het jouw verantwoordelijkheid om een selectie samen te stellen vanuit de eigen club en waarbij indien nodig middels scouting spelers van buitenaf kunnen worden aangetrokken. Daarbij zorg je voor de ideale mix die past binnen de mogelijkheden en visie van Achilles 1894.
  • Je bent een “mensenmens ”en kunt makkelijk en duidelijk communiceren. Je bent bereid de spelersgroep op technisch, tactisch en mentaal gebied beter te maken. 

Wat wij bieden 

  • Een stabiele, enthousiaste, gemotiveerde spelersgroep 
  • Een duidelijke organisatie
  • Een marktconform salaris
  • Een club met Passie, Plezier en Ambitie

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze vacature , reageer dan via secretaris@achilles1894.nl . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans de Vroome, Secretaris Achilles 1894, (06) 51065187.

Reageren kan tot en met 17 februari 2024.