Signeersessie Glenn Helder voorafgaand aan Achilles 1894 – Creators FC

31 jan 2024 | Activiteiten, Nieuws

Voorafgaand aan de wedstrijd Achilles 1894 – Creators FC op 12 februari 2024 zal er in de kantine een enerverende signeersessie met Glenn Helder plaatsvinden. Heb jij je ticket voor deze speciale benefietwedstrijd al bemachtigd?

Een unieke gelegenheid voor fans om een gesigneerd exemplaar van zijn recent uitgebrachte boek te bemachtigen. De voetballegende zal niet alleen handtekeningen uitdelen, maar ook gesigneerde exemplaren van zijn boek beschikbaar stellen voor degenen die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de diepgaande verhalen achter zijn succesvolle carrière.

Glenn: Hoe helder wil je het hebben

Het boek biedt een boeiende inkijk in de hoogte- en dieptepunten van Glenn Helder’s leven, zowel binnen als buiten het voetbalveld. Van iconische wedstrijdmomenten tot persoonlijke anekdotes, het is een meeslepende reis die fans een dieper begrip geeft van de man achter de legende. Voor fans die op zoek zijn naar een completere ervaring, is dit evenement de perfecte gelegenheid om zowel een handtekening als een gesigneerd boek te verwerven en zo een blijvende band te creëren met het voetbalicoon. Mis het niet en laat deze kans niet aan je voorbijgaan! 

Glenn zal tussen 18:00 uur en 19:00 uur in de kantine aanwezig zijn. 

In verband met de drukte en de beperkte parkeerruimte, wordt iedereen verzocht zoveel mogelijk te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.