Selectie nieuws seizoen 2024/2025

28 mei 2024 | Algemeen, Nieuws, Selectie

De nieuwe TC en staf van Achilles 1894 heeft de selectie voor 2024/2025 zo goed als rond. Naast het feit dat assistent trainer Raymond Middel zijn contract heeft verlengd en dus de steun en toeverlaat blijft  van Wilko Niemer en reeds in een eerder stadium Stan Haanstra,  Jan Hooiveld en Joar Terpstra te kennen hebben gegeven om bij Achilles de selectie te gaan versterken, zijn er nog een tweetal spelers die toegevoegd gaan worden aan de selectie.

Ramon Klok & Jarno Hamming

Dit zijn respectievelijke Ramon Klok , die in het verleden ook bij Achilles heeft gevoetbald ( 0-19) en Jarno Hamming (zoon van oud profvoetballer Ronald Hamming). Beide spelers zijn een toegevoegde waarde voor de nieuwe selectie. Daarnaast nemen we afscheid van Jaimy Schmidt, Ruben Wolthuis en Arne Wilpshaar.

Eerst genoemde gaat naar SVZ, Ruben gaat naar Wildervank en kan door zijn nieuwe baan zich niet meer volledig inzetten qua trainingen en wedstrijden voor Achilles. Als laatste Arne, die te kennen heeft gegeven op een lager niveau te gaan acteren, maar natuurlijk wel zich qua begeleiding in blijft zetten bij Achilles. 

Daarnaast is de TC nog druk om bij zowel de eerste als tweede selectie de staf en begeleiding  rond te krijgen. Wel is het vermelden waard dat vanuit de 0-19 verschillende spelers zullen doorstromen naar deze beide selecties. Al met al is de TC best heel tevreden over de stappen die we dit jaar hebben kunnen zetten en waarop we verder kunnen blijven acteren. Medio juni 2024 zal er een volledige update verschijnen waarin we de beide selecties aan het grote publiek kunnen voorstellen. 

TC Achilles 1894