Meidenvoetbal

Meidenvoetbal bij Achilles 1894

Ontdek Meidenvoetbal bij Achilles 1894!

Ben je een sportieve meid geboren in 2008 of jonger en op zoek naar een leuke, uitdagende sport?

Kom dan een keer meetrainen met één van onze meidenteams bij Achilles 1894!

Bij onze club hebben we meerdere meidenteams waar fanatiek getraind wordt, ruimte is voor ontwikkeling op elk niveau en plezier met elkaar heel belangrijk is.

Je mag bij ons 3 keer gratis en vrijblijvend meetrainen. Zo krijg je een goed beeld of meidenvoetbal iets is voor jou. Nieuwe speelsters zijn van harte welkom en is er altijd een plek voor jou!

Samen met de trainer wordt gekeken in welk team jij het beste past. Misschien ken je al meiden die spelen bij Achilles 1894, maar ook als je alleen komt kan je er zeker van zijn dat je goed wordt ontvangen door de teams!

Maak kennis met de Achilles 1894 meiden!

” Ergens mee beginnen is één, het volhouden is een tweede, en presteren nog een derde. Dit traject is voor tal van sporters een van de lange adem, maar de meidenploeg van Achilles 1894 kreeg dit in hun eerste seizoen al voor elkaar. Een jaar geleden bestond het onder-13-elftal nog niet eens, maar vandaag werden ze al kampioen.
Succescoach Harry Boddema, die zijn speelsters in rap tempo klaarstoomde voor het grote werk, is apetrots. Al lijkt zijn focus niet op het voetbaltactische vlak te liggen. “De sfeer zit er goed in, en dat is ook het belangrijkste: plezier”, zo zegt hij voorafgaand aan de kampioenswedstrijd. “ Lees verder op RTV Drenthe.

Waarom Meidenvoetbal?

Meidenvoetbal is niet alleen leuk, maar het biedt ook tal van voordelen voor de speelsters. Het helpt bij het ontwikkelen van teamwork, discipline en zelfvertrouwen.

Bovendien bevordert het een gezonde levensstijl door lichamelijke activiteit en bevordert het een gevoel van gemeenschap en vriendschap.

Bij Achilles 1894 zijn wij trots op:

1. Professionele trainingen: Onze ervaren en gekwalificeerde trainers zorgen voor professionele begeleiding die gericht is op het verbeteren van individuele vaardigheden en collectieve tactieken.

2. Toernooien en Competities: Meidenvoetbal bij Achilles 1894 biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan lokale en regionale competities en toernooien, waardoor spelers hun vaardigheden kunnen testen en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

3. Inclusieve Omgeving: We verwelkomen meiden van alle vaardigheidsniveaus. Of je nu nieuw bent in de sport of al ervaring hebt, bij Achilles 1894 vinden we een plek voor jou!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je kijken of meidenvoetbal iets voor jou is of wil je meer informatie? Neem contact met onze coördinator voor het meidenvoetbal Jedidja Elders (06-53 19 42 97) of kom langs tijdens een van onze trainingssessies om mee te doen en kennis te maken met ons team.