Fysiotherapie voor leden

Voor alle leden van Achilles 1894 is er op dinsdagavond tussen 18.30 en 20.00 een inloopspreekuur georganiseerd dat verzorgd wordt door SKS-Fysiotherapie. Het doel hiervan is om blessures vroegtijdig te signaleren en waar mogelijk te voorkomen of alvast de eerste adviezen te geven bij een blessure.

Heb je een blessure, een vraag over een lichamelijke klacht of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om fitter, sneller of meer belastbaar te worden voor voetbal. Kom dan gerust langs. Tijdens het inloopspreekuur wordt de blessure/ hulpvraag beoordeeld en wordt het eerste advies gegeven over het herstel.  

Afspraak inplannen

Een afspraak kun je op de volgende manieren inplannen:  

Het spreekuur is vrij toegankelijk voor de leden van Achilles 1894. Indien fysiotherapeutische behandeling nodig is, zal dat besproken worden en kunnen afspraken hiervoor worden ingepland. Voor behandelafspraken of een afspraak op de praktijk zal dit gaan via de verzekering, maar dit gaat altijd in overleg. 


Waar:             Sportpark “Marsdijk”
                          Martin Luther Kingweg 11
                           9403 PA Assen   

Wanneer:    Elke dinsdagavond

Tijd:                18.30 tot 20:00 uur  

 

SKS Fysiotherapie 


SKS Fysiotherapie is een grote fysiotherapiepraktijk met zes locaties in Assen. SKS is een dynamische praktijk met een groot aanbod van fysiotherapeutische specialisaties, waardoor vrijwel alle specialisaties binnen onze praktijk aanwezig zijn. Enkele voorbeelden zijn manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en echografie. SKS is daarnaast ook actief bij meerdere sportverenigingen. Dit door middel van spreekuren op locatie en fysieke trainingen. Voor meer informatie zie www.sks-fysiotherapie.nl.

Blessurepreventie

Ook het voorkomen van blessures is een belangrijk doel van de samenwerking. Mocht je als speler, trainer, of ouder/verzorger vragen hebben dan zijn jullie van harte welkom op contact op te nemen met Luis Ferreras.