Op zaterdag 28 november om 19:30 uur organiseert Achilles 1894 een online quarantaine bingo voor alle leden, supporters en andere geïnteresseerden. De volledige opbrengst komt ten goede aan de vereniging. Na het grote succes van een half jaar geleden zijn Loraine en Nicole terug met een tweede, nóg leukere editie! Maar deze keer nét even anders. Wanneer je je online hebt aangemeld ontvang je via het opgegeven emailadres wat extra informatie en een YouTube link. Daar zullen we op 28 november om 19:30 live gaan.

De bingokaarten zijn vanaf nu te bestellen via deze pagina. De kaartverkoop sluit op woensdag 25 november 23:59, dus wees er snel bij! Ben je geen lid van de vereniging, maar wil je graag mee doen? Dat kan hoor! Er zijn fantastische prijzen te winnen tijdens deze online bingo. Deze prijzen hebben we te danken aan een aantal geweldige sponsoren. Hartelijk dank! Hieronder vind je een lijst met prijzen en bijbehorende sponsoren.

Hoofdprijs: 1 minuut gratis winkelen bij AH Hillenga Peelo. Bedankt AH Hillenga, fantastisch!

SPELUITLEG
Er worden vier rondes gespeeld op vier verschillende kleuren bingokaarten. Deze kaarten worden z.s.m. opgestuurd en ontvang je op het adres die je bij de bestelling hebt opgegeven. Per ronde worden meerdere spellen gespeeld. De presentator geeft aan welke bingo (bijvoorbeeld een rij, plus, volle kaart etc.) er wordt gespeeld. De bingo bestaat uit 3 ‘normale’ bingo ronden en één super ronde met SUPER prijzen!

Heb je bingo? Bel dan direct naar het nummer wat in beeld staat tijdens de bingo en je komt live in de uitzending. Bij één foute bingo krijg je een strafpunt. Als je nog een keer foute bingo hebt zijn we genoodzaakt je te diskwalificeren. De bingo wordt direct gecontroleerd en vanaf de volgende dag kun je je prijs ophalen. Alle bingokaarten staan op naam, dus zorg dat je met je eigen bingokaarten speelt. Wanneer je een bestelling doet voor meerdere personen willen we je dan ook vragen om hun namen ook in te vullen in het extra veld onderaan de bestelling.

Heb je vragen? Stuur een mail naar bingoachilles1894@outlook.com

Prijs Aangeboden door
Massagebonnen King Massage & Sportzorg
Posters Oranjeleeuwinnen
Rollade Vleesgilde
Familiezakken kibbeling Zeevishandel Otto Nijboer
Bowlen incl. Tafelgrillen Asserbowling
3 Gangen diner Trijn’s Stadstuin
Voetbalshirt en nog meer PSV Fanshop
Cadeaubon + Tas Crazy hair Assen
Diverse truien/t-shirts Athlete foot Assen
Grolsch pakket Grolsche brouwerij
Glow-in-the-dark midgetgolf Pand 17
Cadeaubonnen Kaaspand 8
Chocoladeletter Van Gosselaar
Vrijkaarten Joytime Grolloo
Cadeaubon SFEER.NL Assen
Diverse voetbalartikelen Hacom Assen
1 minuut gratis winkelen AH Hillenga
0
X