Beste voetbalkantine 2024, vier het met ons mee!

11 apr 2024 | Algemeen, Nieuws

Wauw! Achilles 1894 is uitgeroepen tot ‘Beste Voetbalkantine Van Drenthe 2024’! Ontzettend bedankt drentsvoetbalmuseum.nl, maar nóg meer dank natuurlijk aan al onze vrijwilligers die deze teamprestatie mogelijk hebben gemaakt.

In totaal werd er een schifting gemaakt uit 11 overgebleven kantines. Achilles kwam als eerste uit de koker. Het Dagblad Van Het Noorden schreef er dit artikel over.

Dank aan alle Achilles 1894 voetbalkantine vrijwilligers!

Wat zijn we ontzettend trots op de kantine commissie en de vele vrijwilligers die we zeker niet onbenoemd willen laten. Al jullie bijdragen groot en klein hebben bijgedragen aan dit mooie succes! Dank, dank en nog eens dank!

Altijd staan jullie klaar om de gasten en spelers te voorzien van een hapje en een drankje. Daarom is deze prijs een waardering voor hetgeen jullie altijd laten zien.

Het bestuur is ontzettend trots op deze mensen want zonder jullie kunnen we de kantine niet draaien. Aanstaande zaterdag zal nog even stil gestaan worden bij deze prijs, die voor alle kantine vrijwilligers telt!

Wie wint viert met lekkers!

Vier het met ons mee, iedereen krijgt deze zaterdag (13 april 2024) namelijk 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 wat lekkers bij de koffie! Wat dat is… Daar kom je maar op één manier achter. Gewoon even een kop koffie bestellen dus zaterdag! Daarnaast zijn onze gehaktballen aanstaande zaterdag slechts €2,00.

Kortom, tot zaterdag allemaal! Laten we er samen een feestje van maken!

Bestuur Achilles 1894