Aaron Schuiling naar Jeugdopleiding FC Emmen!

04 jan 2024 | Algemeen, Nieuws

Met een excuus naar Aaron voor deze veel te late publicatie willen we met gepaste trots en zeker niet minder gemeend je in het zonnetje zetten. Achilles 1894 is trots op jouw ontwikkeling en dat delen we graag!

Over Aaron Schuiling

3 seizoenen heeft Aaron met ontzettend veel plezier gevoetbald bij Achilles 1894. Van JO8-2 tijdens de corona periode met nagenoeg geen wedstrijden en geen ouders die gezellig bij de hekken mee konden kijken.

JO8-1 was de volgende stap en later dat seizoen ook de voetbalschool van FC Emmen. Het laatste seizoen mocht je meedoen met JO10-1.

Je groei was duidelijk zichtbaar en mocht je in je voetbaluitstapje naar Valencia CF nog verder beleven. Meetrainen op het trainingscomplex van Valencia was een van de leuke hoogtepunten.

In oktober 2022 kreeg je als eerste van de nieuwe JO11 (2023-2024) de uitnodiging om vervroegd in te stromen in de jeugdopleiding van FC Emmen. Je laatste wedstrijd gaf toch wel een beetje weemoed bij jou en je moeder. Jammer om het warme nest achter te laten, maar op naar mooie herinneringen maken en leren, als voetballer maar ook als mens!

Bedankt!

Bedankt namens Aaron en zijn moeder aan alle trainers en voetballertjes en alle anderen die alle voetbal- en andere activiteiten mogelijk hebben gemaakt. We zien jullie vast nog wel eens het hoofd om de hoek steken wanneer het eerste van Achilles 1894 een thuiswedstrijd speelt.

Ontwikkeling

We hebben je trainer’s/coaches binnen Achilles 1894 gevraagd om een boodschap aan je mee te geven:

Pascal Mollink

Aaron heeft bij Achilles 1894  de hele jeugdopleiding doorlopen. Aaron begon bij Achilles 1894 in de JO8-2, daar was hij een vrolijke jongen die veel plezier beleefde aan het voetbal. Door goed te trainen heb je steeds stappen vooruit gemaakt. Aaron heeft met zijn snelheid een goede actie in huis en laat menig tegenstander zijn hakken zien. Daarnaast is hij goed 2 benig. Wij als trainers van Achilles1894 hebben van hem genoten en hopen dat hij bij FC Emmen nog meer mooie stappen gaat maken en misschien wel het Emmen shirt in het 1ste van FC Emmen gaat halen. 

Dank voor je bijdragen bij Achilles 1894 en veel succes met je voetbalcarrière!

Raymond Middel

Ik heb Aaron leren kennen als echt voetbaldier. Hij kwam vorig jaar vervroegd over bij mij in 10-1. Hij was dus een jaar jonger dan de overige spelers. Qua voetbal zie je gelijk dat hij talentvol is. Goede actie en drive. Dit is ook gelijk gezien door FC Emmen en daarom is hij vroeg in het seizoen al gaan mee trainen. 2 x bij ons en 1x bij FC Emmen. Je zag dat hij hier beter van werd. Verder heb ik hem leren kennen als een lieve leuke sociale jongen die de stap naar FC Emmen heeft verdiend en hopelijk maakt hij het daar waar. Zo niet is hij altijd welkom bij Achilles 1894.

Tom Doesburg Smits

Aaron is een speler die buiten het veld aardig is, beleefd en netjes. Maar in het veld komt de verbetenheid en vastberadenheid naar boven. De wil om de bal te hebben is hoog, Aaron heeft een goeie techniek en een goeie actie in huis en is snel, vaak te snel voor z’n tegenstander. Ik zag al snel dat Aaron iets extra’s had. Dus was ook niet verbaasd dat hij door Emmen snel is “opgepikt”.

Ik kom graag eens langs op Oude Meerdijk Aaron om je ontwikkeling en voortgang te aanschouwen!

Sander van de Lustgraaf

Hoofdopleiding Achilles 1894