20e AH Hillenga/Achilles 1894 voetbalclinic een succes!

28 mei 2024 | Activiteiten

Zondag 19 mei jongstleden stond alweer de 20e editie van de AH Hillenga / Achilles 1894 voetbalclinic op het programma. Dit jaar vanwege de meivakantie niet met Hemelvaart maar op Eerste Pinksterdag. 

Deze voetbalclinic staat altijd in het teken van heel veel voetballen, bewegen bij een externe activiteit, lekker eten maar bovenal veel plezier en veel gezelligheid.

Enthousiast aan de slag

Om 08:00 uur stroomden de eerste deelnemers enthousiast binnen, onderweg naar de kleedkamer om zich te hijsen in een mooi AH Hillenga / Achilles 1894 voetbalclinic tenue. Uiteraard worden de deelnemers en teambegeleiders voorgesteld aan de ouders. De teams bestonden dit jaar uit deelnemende EK-landen en hierop waren uiteraard de kleuren van de tenues aangepast. 

Na de opening werd er ruim 2,5 uur lang gevoetbald. Allemaal verschillende onderdelen maar bovenal veel partijvormen. Hierna konden de deelnemers genieten van een heerlijke lunch waaronder een lekker broodje knakworst. De O7 t/m O11 gingen richting Jumpstyle om hier een uur lang lekker te springen en trucjes uit te halen. De O12 t/m O15 gingen voor de strikes door een uur te bowlen bij Pand 17. 

Lekker eten

De fanatieke deelnemers startte hierna met een voetbalspel en de jongste lichting sloten af met een toernooi alvorens de pannenkoeken gretig naar binnen werden gewerkt. Maar wie dacht dat de kinderen toen hartstikke vermoeid waren hadden het mis. De energie die nog vloeide bij de bingo en bij de quiz zorgde voor een gezellige en enthousiaste stemming.

Nadat elke deelnemer van de bingo en de winnaars van de quiz een prijs kregen gingen de deelnemers moe maar voldaan richting huis na een geweldige clinic-dag. 

Bedankt vrijwilligers en sponsor Albert Heijn Hillenga

Wij willen alle vrijwilligers (teambegeleiders, chauffeurs, kantinemedewerkers en pannenkoekenbakkers) bedanken voor hun bijdrage aan deze, voor de kinderen en organisatie, onvergetelijke dag.

Speciale dank gaat uit naar sponsor Albert Heijn Hillenga, mede dankzij hen, hebben de deelnemers een geweldig tenue en een fantastische dag gehad.

Organisatie AH Hillenga / Achilles 1894 voetbalclinic