Met trots stellen we Morten Otto voor als onze nieuwe keeperstrainer voor de eerste selectie. Nu hij dit jaar niet langer tussen de palen staat, was het voor hem even zoeken op welke wijze hij betrokken kon blijven bij Achilles en toen begin deze week het bericht kwam dat André Wolfs ging stoppen en de positie van keepertrainer voor de selectie dus vrij was gekomen, was de keuze snel gemaakt.

Morten Otto heeft een schat aan kennis opgebouwd tijdens zijn carrière als doelman en staat nu klaar om deze kennis over te dragen aan onze huidige en toekomstige keepers. Zijn inzicht in techniek, tactiek en mentale kracht zal van onschatbare waarde zijn voor onze spelers. 

Als bestuur zijn we er trots op dat er wederom een echte Achilliaan kan worden toegevoegd aan de trainersstaf. We wensen Morten heel veel succes en hebben er alle vertrouwen in dat hij onze keepers helpt om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Bestuur Achilles 1894

0
X