Fysiotherapie inloopspreekuur voor leden van achilles !

Voor alle leden van Achilles 1894 is er ook komende seizoen weer de mogelijkheid om blessures te laten behandelen door SKS  fysiotherapie, en wel op elke donderdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur is er een inloopspreekuur georganiseerd dat verzorgd wordt door SKS-Fysiotherapie. Het doel hiervan is om blessures vroegtijdig te signaleren en waar mogelijk te voorkomen of alvast de eerste adviezen te geven bij een blessure.
Het spreekuur is vrij toegankelijk voor de leden van Achilles 1894. Indien fysiotherapeutische behandeling nodig is zal dat besproken worden en kunnen afspraken hiervoor worden ingepland. Voor behandelafspraken of een afspraak op de praktijk zal dit gaan via de verzekering, maar dit gaat altijd in overleg.

Heb je een blessure, een vraag over een lichamelijke klacht of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om fitter, sneller of meer belastbaar te worden voor voetbal. Kom dan gerust langs. Tijdens het inloopspreekuur wordt de blessure/ hulpvraag beoordeeld en wordt het eerste advies gegeven over het herstel.  

Mocht dit tijdstip niet uitkomen, dan kun je ook een moment inplannen via: 
1)  SKS Fysiotherapie Blessure Melding App’ gratis te downloaden via de App. store: SKS APP
2) Een mail sturen naar: lferreras@sks-fysiotherapie.nl met een (korte) uitleg van de klacht.
3) Bellen met 0592-343910 om een afspraak op de praktijk te maken.

Het spreekuur is vrij toegankelijk voor de leden van Achilles 1984. Indien fysiotherapeutische behandeling nodig is zal dat besproken worden en kunnen afspraken hiervoor worden ingepland. Voor behandelafspraken of een afspraak op de praktijk zal dit gaan via de verzekering, maar dit gaat altijd in overleg. 

Waar: Sportpark “Marsdijk”
Martin Luther Kingweg 11
9403 PA Assen
Locatie: Fysioruimte naast kleedkamer Achilles (gang helemaal doorlopen naar achteren)
Wanneer: Elke donderdagavond van 18.30 tot 20:00 uur

Blessurepreventie 

Ook het voorkomen van blessures is een belangrijk doel van de samenwerking. Mocht je als speler, trainer, of ouder/verzorger vragen hebben dan zijn jullie van harte welkom op contact op te nemen met Luis Ferreras. 


SKS Fysiotherapie

SKS Fysiotherapie is een grote fysiotherapiepraktijk met zes locaties in Assen. SKS is een dynamische praktijk met een groot aanbod van fysiotherapeutische specialisaties, waardoor vrijwel alle specialisaties binnen onze praktijk aanwezig zijn. Enkele voorbeelden zijn manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie en echografie. SKS is daarnaast ook actief bij meerdere sportverenigingen. Dit door middel van spreekuren op locatie en fysieke trainingen.
Voor meer informatie zie ook de Website SKS Fysiotherapie Assen

 

0
X