Voetbalreis Londen | 15 t/m 17 december 2023

Het is het allermooiste om met je teamgenoten een onvergetelijke voetbalbeleving te ervaren. Vanaf het moment van vertrek tot terugkomst. Daarom organiseren een aantal Achillianen (bijna) ieder jaar een voetbalreis (en meer) naar het walhalla van het voetbal, Engeland en specifieker Londen. Wil jij de echte passie zien en beleven op het veld en onder de supporters? Dan is deze reis echt iets voor jou!

Hieronder staat in het kort het programma omschreven zodat je een idee krijgt wat we allemaal gaan doen.

Vrijdag 15 december

  • Vertrek om 01.00 uur vanaf sportpark Marsdijk in Assen met een touringcar, inclusief catering op de heenreis.
  • Aankomst hotel +/- 12.00 uur.
  • Vrij programma.
    Optioneel vanuit de organisatie: skywalk + rondleiding Tottenham Hotspur Stadium en/of City tour  langs alle highlights van deze metropool.

Zaterdag 16 december

Op de zaterdag zijn er 2 opties vanuit de organisatie waar je gebruik van kan maken. Dit hoeft natuurlijk niet.

  • Dagje Birmingham met de touringcar. Stadionrondleiding Villa Park (Aston Villa), wedstrijdbezoek Birmingham City – Leicester City en tot slot bezoek aan Perry Bar Greyhound Stadium met natuurlijk de races.
  • Wedstrijdbezoek Millwall – Huddersfield Town.

Zondag 17 december

Op zondag gaan we met zijn allen naar de hoofdwedstrijd van deze reis:

  • West Ham United – Wolverhampton Wanderers (London Stadium).

Na afloop van deze wedstrijd keren we weer huiswaarts en zullen wij rond 02.30 uur op maandagochtend weer op sportpark Marsdijk arriveren.

Kosten

Het basispakket (zonder opties) voor deze reis bestaat uit: vervoer v.v. met een touringcar, catering op de heenreis, 2 nachten hotel LO en wedstrijdticket West Ham United. Kosten voor dit pakket bedraagt tussen de €300,- en €350,- per persoon. Afhankelijk van gekozen kamerindeling. Er is een meerprijs voor de eventuele opties die je wel of niet kiest.

Informatie

Wil je meer informatie over of je alvast opgeven op onze shortlist voor deze reis neem dan contact op via app met Thomas Zylstra (06-37023518) of Harold Wekema (06-55818568). Er is plaats voor 44 deelnemers op volgorde van aanmelding.

0
X