Seizoensafsluiting Achilles 1894 2023

Afgelopen weekend was de seizoensafsluiting van Achilles 1894, stralend weer was het. Zaterdag was de Final tour van de MO-15 en M0-13 , deze dag werd geïnitieerd door de KNVB en er werd in toernooi gestreden om de finale plaatsen. Achilles M0-13 presteerde wederom fantastisch en werd op doelsaldo 2e, proficiat meiden , top gedaan, het hele seizoen al. Ook de organisatie verliep perfect deze dag , onze dank daarvoor. Al met al een reden om volgend jaar dit door te zetten, wellicht in een eigen toernooi vorm. Bij dezen ook dank aan de catering en vrijwilligers commissie voor de feestelijkheden en prima verlopen catering.

Dan de zondag, ook waren hier verschillende festiviteiten voor de jeugd gepland, echter door het warme weer werd er maar door een handjevol jeugdleden hieraan deelgenomen, ondanks de mooie stormbaan. Velen leken het water te hebben opgezocht. Echter na 14.00 uur stroomde het complex vol , daar de afscheidswedstrijd van een 3-tal spelers , te weten Morten Otto, Mart Oosting en Wouter van der Molen op het programma stond . De huidige selectie speelde tegen oud Achilles selectie spelers om dit feit tot een mooi afscheid om te luisteren. Daarnaast werden de kampioenen gehuldigd te weten het M0-13 team, het 2e , 4e en 5e elftal, gezamenlijk mooi op de foto gezet door onze huisfotograaf Loraine. Vele oud coryfeeën waren aanwezig , vele bekende namen passeerden de revue , een kleine greep: oud trainers: Paul Weerman, Wim Bakering, Mark Ekhart, Harold Wekema, daarnaast oud spelers : Sander Koper, Aron Mennega, Ryan Bruinsma, Richard Mulder, Stef Beute, Ids Hannema, JP, Roderik Timmer, Vincent Betsman, Jordi vd Veen, Sander van Nijen, Stijn Bosma, Bjorn Abbing, Denyal Dzemidic, Raymond Ouderdorp, Stan Haanstra, Robert Tiemens, Luuk Kuipers , Joost Bosma, Dzenan Sarkinovic.

2 x 30 minuten werd er inde hitte gevoetbald en wat opviel is dat men nog aardig aan elkaar gewaagd was, wellicht dat dit een opmaat is naar een nieuw elftal in de toekomst, want het spelletje vinden ze nog steeds leuk . 5 minuten voor het verstrijken van de tijd was daar dan het moment dat Morten, Mart en Wouter daadwerkelijk van het veld stapten om de schoenen aan de wilgen te hangen, feestelijk werden ze in de bloemen gezet en het speel shirt , onder de nummers 1, 4 en  8 werd als relikwie aangeboden. Waarnaar de fotoshoot plaats vond met familie en spelers om daarna zich te goed kon gaan doen aan de fantastische BBQ en gele rakkers , waarbij natuurlijk terug werd gekeken op de carrières en was het Meet&Greetz. Hulde aan de organisatie van deze zeer geslaagde dag , de catering was echt top, alleen maar lof !

Het bestuur is ontzettend trots en dankbaar dat zoveel vrijwilligers dit mogelijk hebben gemaakt en wensen een ieder voor nu een fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Bestuur Achilles 1894

 

Foto’s: Kijkaan
Er zijn dit weekend nog veel meer foto’s gemaakt. Deze volgen z.s.m.

0
X