Zaterdag middag 13 mei op een zonnige sportpark “Marsdijk” waren de jeugdspelers van JO9-1 aanwezig om van dichtbij het vlaggenschip van Achilles 1894 in aktie te zien. Zij waren deze keer het team van de Week bij de wedstrijd: Achilles 1 – Velocitas 1.

De jeugdspelers van JO9-1 hebben een gezellige middag mee mogen maken voor-, tijdens- en na de wedstrijd van het 1ste team van Achilles 1894. De middag begon om 14:00 uur en  ze hebben ze de hoofdtrainer en de teammanager ontmoet en kennis met ze gemaakt. Ook mochten ze vragen stellen aan de hoofdtrainer, Rene Wollerich. Vanaf 14:15 uur hebben ze programma boekjes verkocht. Nadat iedereen was uitgelegd hoe ze moesten staan langs het veld, hebben spelers van de leiders Tom Smit en Willem van der Heijde de wedstrijd van dichtbij mogen mee maken.

Tijdens de wedstrijd hadden ze als ballenjongens een belangrijke taak te vervullen.
Iedereen kreeg de kans om de spelers een bal toe te werpen. Ze konden de wedstrijd mooi van dichtbij bekijken en hebben gezien dat Rachid Traore en Leon Regtop de doelpunten voor hun rekening namen voor Achilles.
De wedstrijd werd uiteindelijk een gelijk spel, eindstand 2-2.

         

In de pauze mochten ze een poging doen om de tot nu toe hoogste score van het latje trappen te verbeteren!
De lat werd uiteindelijk 3x raak geschoten.
JO9-1 heeft een geweldige leuke middag gehad en na de wedstrijd een wel verdiend hapje en drankje genuttigd in de kantine !.

De stand na 6 ronden latje trap:
1) JO11-1 met 5 keer raak
2) JO11-2 en JO9-2 met 4 keer raak
3) JO9-1 met 3x raak
4) JO10-1 met 2 keer raak
5) JO10-3 met 1 keer raak

Zaterdag 20 Mei is team van de week JO8-1 en dan speelt Achilles 1894 de laatste thuiswedstrijd tegen stadsgenoot LTC 1.
Aanvang: 15.00 uur.

0
X