Achilles 1894 heeft een rijke historie en binnen onze vereniging is er plaats voor spelers die voor hun plezier willen voetballen, maar ook voor voetballers die willen presteren. Wij streven er naar om elke speler te ontwikkelen op zijn of haar niveau.  Binnen Achilles1894 zijn de kernwoorden: plezier, passie en prestatie.

Als trainer binnen Achilles 1894 krijg je ondersteuning van Hoofdjeugdopleiding en hebben wij trainers die in het bezit zijn van UEFA A, B en C en bereid zijn om trainers te ontwikkelen. Met als doel om samen te groeien.

Voor het seizoen 2023/2024 zijn wij op zoek naar hoofdtrainers, trainers, stagiaires die op zowel de trainingsdagen als de wedstrijddagen de eindverantwoordelijkheid wilt dragen. Ook staan wij open voor trainers die een dag deel beschikbaar zijn.

De functie:

• Als trainer geef je wekelijks leiding aan trainingen en de wedstrijd;
• Als trainer werk je conform de visie, het beleidsplan van Achilles 1894;
• Als trainer neem je actief deel aan (scholing)-bijeenkomsten
• Als trainer zet jij de spelers voorop en draag je bij aan een veilige leeromgeving waar spelers zich in kunnen ontwikkelen.

Functie-eisen:

• Je bent enthousiast, leergierig, betrokken en straalt passie en plezier uit;
• Wij verwachten vaardigheden als goed communiceren en samenwerken van jou;
• De kans om je te ontwikkelen als trainer/coach;
• Doorgroeimogelijkheden binnen Achilles 1894;
• Afhankelijk van jouw rol, mogelijkheden tot ontwikkelen en eventueel passende vergoeding.

Contact

Geïnteresseerd? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur dan een mail naar ho@achilles1894.nl Met bijgevoegd je ervaringen in het voetbal (CV). Om binnen Achilles 1894 aan de slag te gaan vragen hoort het aanvragen van een VOG (Verklaring omtrent gedrag) tot de procedure

0
X