Achilles JO10-1 was afgelopen zaterdag middag 18 maart op een zonnige sportpark Marsdijk de Team van de Week bij de wedstrijd: Achilles 1 – Kollum 1.

     

De in totaal 7 spelers hebben een actieve, maar gezellige middag mee mogen lopen voor-, tijdens- en na de wedstrijd van het 1ste team van Achilles 1894. Rondom 14:15 uur hebben ze de hoofdtrainer en de teammanager ontmoet en kennis gemaakt. Ook mochten ze vragen stellen aan de hoofdtrainer, Rene Wollerich. Vanaf 14:25 uur hebben ze programma boekjes verkocht. Nadat iedereen was uitgelegd hoe ze moesten staan langs het veld, hebben Viggo, Aaron, Pepijn, Finn, Adam, Isaac en Tygo de wedstrijd van dichtbij mogen mee maken. Aan Tygo de eer om met de spelers opkomst samen de scheidsrechter de bal naar de midden stip te brengen.

     

Tijdens de wedstrijd hadden ze als ballenjongens een belangrijke taak.
Iedereen kreeg de kans om de spelers een bal toe te werpen. Ze konden de wedstrijd mooi van dichtbij bekijken en hebben gezien dat Mart Oosting, Andre Manzeza, Romario Tjong A Sie en Ferdi Hidding de 4 doelpunten maakten voor Achilles.
De wedstrijd werd in het voordeel van Achilles beslist, eindstand 4-1.

     

In de pauze mochten ze een poging doen om de tot nu toe hoogste score van het latje trappen te verbeteren!
De lat werd 2x raak geschoten door Vigo en Aaron
De jury bestaande uit  de wissel spelers Andre en Robin, hebben nauwlettend de score bij gehouden.
Na de overwinning hebben ze nog even mee gevierd in de kleed kamer gevierd. JO10-1 heeft een super leuke middag gehad !.

Stand na 4 ronden latje trap:
1) JO11-1 met 5 keer raak
2) JO11-2 met 4 keer raak
3) JO10-1 met 2 keer raak
4) JO10-3 met 1 keer raak

Op zaterdag 1 April is team van de week JO9-3 en dan speelt Achilles 1894 thuis tegen Be Quick Dokkum.
Aanvang: 15.00 uur.

0
X