Morten Otto stopt als keeper van Achilles 1894


Morten Otto | Foto: Kijkaan 

De competitie is nog volop aan de gang, maar toch zijn we als technische commissie al bezig met de samenstelling van de selecties voor het komende seizoen.

Voor nu is in ieder geval duidelijk dat Morten Otto zijn keepershandschoenen aan de wilgen zal gaan hangen. Een gezin, een nieuwe baan, een opleiding en veelvuldig werk gerelateerd reizen richting o.a. Barcelona maken dat het simpelweg niet meer te combineren valt met een actieve voetbalcarrière. Morten heeft vele jaren het doel van Achilles 1894 verdedigd en zowel hij als wij vinden het bijzonder jammer, maar zonder meer begrijpelijk dat hij moet stoppen.

Toch zal Morten niet helemaal van het toneel verdwijnen. Hij wil erg graag betrokken blijven bij de eerste selectie. Op welke manier we daar een invulling aan gaan geven, in de wetenschap dat zijn tijd beperkt is, zullen we in een later stadium bespreken, maar dat hij behouden blijft voor Achilles en dat we hem dus met enige regelmaat terug zullen gaan zien is wel zeker.

Inmiddels is de technische staf onder leiding van René Wollerich en Raymond Middel voor de eerste selectie op zoek gegaan naar een nieuwe keeper die volgend jaar het doel van Achilles 1894 zal gaan verdedigen. Zodra hier nieuws over te melden is, zullen wij u dat laten weten.

Voor nu willen we Morten bedanken voor zijn jarenlange inzet voor Achilles en we hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met de rest van de selectie het lopende seizoen nog tot een succesvol einde gaat brengen.

 

Bestuur en technische staf Achilles 1894

0
X