Het is weer zover! Je kunt je aanmelden voor de 19e editie van de AH Hillenga / Achilles 1894 voetbalclinic. Anders dan de voorgaande edities zal de AH Hillenga / Achilles 1894 voetbalclinic alleen worden gehouden op Hemelvaartsdag, dus donderdag 18 mei.

Eén dag vol met voetbal en andere leuke dingen, waaronder een bezoek aan STARK (JO13 t/m J/M015) en Jumpstyle (JO7 t/m JO12). Dit jaar krijgen de deelnemers weer een prachtig tenue en een bal, een fotoreportage van Kijkaan. Dus, speel jij bij Achilles 1894 in een O7 t/m O15 team en wil je dit fantastische evenement niet missen, meld je dan aan via het aanmeldingsformulier.

Mail het aanmeldingsformulier voor vrijdag 7 april a.s. naar thzylstra1990@gmail.com. Omdat de kleding per persoon om maat besteld wordt, hebben wij je aanmelding echt op 7 april nodig, zodat alles op tijd geleverd kan worden.

Ter aanvulling: de kledingmaten op het aanmeldformulier zijn aangepast. Mocht de juiste maat er nu tussen staan en je hebt het formulier al ingeleverd mag je de maat ook via de mail (thzylstra1990@gmail.com of via 06-37023518) doorgeven.

Wij kijken enorm uit naar dit fantastische evenement. Ben jij er ook bij?

Organisatie AH Hillenga / Achilles 1894 voetbalclinic

 

0
X