Tijdens de ALV van Achilles 1894 op maandag 20 februari 2023 werd Berend Blomsma als lid van verdienste voorgedragen en door het bestuur benoemd. Mede door zijn al meer dan 30 jarige inzet en gezien zijn nog steeds aanwezige werkzaamheden voor Achilles is deze onderscheiding meer dan verdiend. Op de  foto wordt Berend hartelijk gefeliciteerd door de huidige voorzitter van Achilles 1894, Peter de Jong, die samen met Jan van der Heide (penningmeester) en Hans de Vroome (secretaris) het dagelijks bestuur zullen blijven vormen en conformeren zij zich nog 3 jaar met hun bestuurs werkzaamheden. Gezien de huidige situatie en de waarborging van continuïteit ging de ALV hiermee akkoord. Samen met de leden en diverse commissies kijkt het bestuur vooruit en streeft het ernaar om de ingeslagen koers verder uit te zetten.

0
X