Achilles JO10-3 was afgelopen zaterdag middag 4 februari op een zonnige sportpark Marsdijk de Team van de Week bij de wedstrijd: Achilles 1 – Drenthina 1.

De 11 spelers hebben een actieve, maar gezellige middag mee mogen lopen voor-, tijdens- en na de wedstrijd van het 1ste team van Achilles 1894. Rondom 14:15 uur hebben ze de hoofdtrainer en de teammanager ontmoet en kennis gemaakt. Ook mochten ze vragen stellen aan de hoofdtrainer, Rene Wollerich. Vanaf 14:25 uur hebben ze programma boekjes verkocht. Nadat iedereen was uitgelegd hoe ze moesten staan op het veld, werden beide teams met een warm vlag gewapper onthaald.

Tijdens de wedstrijd hadden ze als ballenjongens een belangrijke taak.
Iedereen kreeg de kans om de spelers een bal toe te werpen. Ze konden de wedstrijd mooi van dichtbij bekijken en hebben gezien dat Remy Klaassens, Rachid Traoe en Ferdi Hidding de 3 doelpunten maakten voor Achilles.
De wedstrijd werd in het voordeel van Achilles beslist, eindstand 3-1.

         

           

In de pauze mochten ze een poging doen om de tot nu toe hoogste score van het latje trappen te verbeteren!
De jury bestaande uit  de wissel spelers Arne, Nando, Romario en Thomas, hebben nauwlettend de score bij gehouden. Het resultaat van team JO10 was 1 keer raak. Wat ze momenteel een derde plaats in beslag neemt. Na de overwinning hebben ze nog even feest in de kantine gevierd voor een welverdiend patatje . JO10-3 heeft een super leuke middag gehad !.

Stand na 3 ronden latje trap:
1) JO11-1 met 5 keer raak
2) JO11-2 met 4 keer raak
3) JO10-3 met 1 keer raak

De volgende team van de week is JO12-1 op zaterdag 4 Maart en dan komt Veendam 1894 op bezoek op sportpark Marsdijk.

0
X