Team JO11-2 was afgelopen zaterdag Team van de Week tijdens de wedstrijd Achilles 1 – sv Bedum 1.

De spelers hebben een actieve, maar gezellige middag mee mogen lopen voor-, tijdens- en na de wedstrijd van het 1ste team van Achilles 1894. Rondom 14:00 hebben ze kennis gemaakt met de hoofdtrainer en de teammanager ontmoet en gesproken. Enthousiast zijn  de jongens vanaf 14:30 programma boekjes gaan verkopen voor de aftrap om 15.00 uur. Voor en tijdens de wedstrijd hadden ze als ballenjongens een belangrijke taak . Alle jongens kregen de kans om de spelers een bal toe te werpen.

               

 

Ze konden de wedstrijd mooi van dichtbij bekijken en hebben gezien dat Leon Regtop vlak voor de officiële speeltijd, de winnende doelpunt voor maakte voor Achilles 1894.
Achilles 1894 won de wedstrijd met 2-1.

In de pauze mochten ze een poging doen om de tot nu toe hoogste score van het latje trappen te verbeteren! De jury bestaande uit Chris en Andre hebben nauwlettend de score bij gehouden. Het resultaat van team JO11 was 4 keer raak. Wat ze momenteel een tweede plaats in beslag neemt.  Na de overwinning hebben ze nog even feest in de kantine gevierd voor een welverdiend patatje . JO11-2 heeft een super leuke middag gehad.

Stand na 2 ronden latje trap:
1) JO11-1 met 5 keer raak
2) JO11-2 met 4 keer raak

             

De volgende team van de week is JO10-3 op zaterdag 4 februari en dan komt Drenthina op bezoek op sportpark Marsdijk.

0
X