Achilles 1894 strand in de tussenronde en mist de finale PWZ

Het is Achilles 1894 niet gelukt om via de tussenronde van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi zich te plaatsen voor de finale.
Achilles 1894 nam het afgelopen woensdag 4 januari in sporthal “Angelslo” in Emmen op tegen geduchte tegenstanders.
Ook nu waren er weer vele supporters afgereisd richting Emmen om Achilles aan te moedigen.

De eerste wedstrijd in deze tussenronde werd afgewerkt tegen Dalen. Achilles 1894 had niet veel moeite tegen het tegenvallend Dalen en door doelpunten van Tim Migchelsen, wouter van der Molen, Chris van Houten en een eigen doelpunt, werd de eerste wedstrijd beklonken met een 4 – 0 overwinning.

Wedstrijd nummer twee nam achilles 1894 het op tegen, de uiteindelijke winnaar van dit toernooi, SVBO uit Emmen. Beide ploegen zochten vrijwel gelijk de aanval op en werd de wedstrijd voor de neutrale toeschouwer een attractieve wedstrijd om te zien. Vele kansen aan beide kanten resulteerde dat na 25 minuten spelen 3 -3 eindstand op het score bord stond. Doelpunten aan achilles zijde waren Remy Klaassens, Wouter van der Molen en Ronald Gerdes van SVBO (E.D.)

Wedstrijd nummer drie tegen het goed spelende Valthermond werd uiteindelijk verloren met 3 – 0.
Achilles was in deze wedstijd niet meer bij machte om er nog een positief resultaat uit te halen.

Om nog hoop te houden op een eventuele plaatsing voor de finale was wedstrijd nummer vier belangrijk voor de achillianen. De supporters gingen er nog 1 keer goed voor zitten en Achilles 1894 nam het op tegen Gramsbergen. Lang bleef het een gelijk spel en daar hadden beide ploegen niet veel aan en moest er gewonnen worden. Uiteindelijk was het Carlo Alfring (2x) die de trekker over haalde voor Gramsbergen. Eindstand 2 – 1.
Het laatste doelpunt van het toernooi werd gescoord door Remy Klaassens.

Achilles 1894 is zolang dit grootste zaal voetbal toernooi wordt gehouden, nog niet zover gekomen als in deze editie. Gestreden en met op geheven hoofd is achilles 1894 weer op de kaart gezet.
Een prachtig resultaat en met een eind klassering op plaats 9 van de totaal 100 deelnemende ploegen.

Spelers, staf en supporters

0
X