Namens de Organisatie van het jaarlijkse terugkerende “Senioren Dag” kunnen wij u mede delen dat we erin geslaagd zijn om precies te zijn, met 65 deelnemers, dat de Senioren dag  definitief door gaat!.

Hierbij nodigen wij u dan ook uit om deel te nemen aan de jaarlijkse seniorendag van Achilles 1894, die op zaterdag 14 januari 2023 in ons clubhuis aan de Martin Luther Kingweg wordt gehouden. We kunnen deze traditie weer een vervolg geven. Nieuw is dat we deze editie ook diverse opgaves hebben ontvangen van dames van 50 jaar en ouder, die zich als lid of vrijwilliger hebben ingezet voor Achilles 1894.
Voor een bedrag van € 25,- krijgt u naast het mooie programma, koffie en cake, twee consumptiemuntjes en een goede maaltijd.

Het programma ziet er dit jaar als volgt uit:

  • 14:00 – 14:15 Opening
  • 14:15 – 15:00 Walking Football
  • 15:00 – 15:30 Pauze
  • 15:30 – 16:15 Pubquiz
  • 16:15 – 19:00 Bijpraten, eten en nazit

We beginnen weer na de middag en sluiten af met een warm buffet. Er is natuurlijk volop tijd om bij te praten en vanzelfsprekend zorgen we ook voor een leuk programma.
Deze editie is het hoofdonderwerp “Walking Footbal”.
(Lokale) bekende walking football spelers geven een aansprekende presentatie.
Na de pauze zullen we u net als de vorige keer vermaken met de bekende pub quiz onder leiding van René Boer- Rookhuizen.

U kunt zich nog opgeven via het mail adres: achilles.seniorendag@gmail.com

Wij hopen U op zaterdag 14 januari a.s. te mogen begroeten.

De organisatoren,

Rikus Bartelds, Henk Regtop, Robert Kuiper, Jan Dammer en Wim Timmer.

0
X