De veteranen van Achilles 1894 mogen weer de wei in !

Toen het nieuws binnenkwam dat de Veteranen Cup nieuw leven in werd geblazen werden de oude foto’s van de laatste editie weer onder het stof vandaan gehaald. Eerlijkheid gebied te zeggen dat enkele spelers wat angstig werden bij het lezen van het bericht van de doorstart van de Veteranen Cup. Opmerkingen zoals ik pas het shirt denk ik niet meer en kan mijn lichaam zo’n toernooi nog wel aan las je veel in de groepswhatsapp. Na wat bemoedigende woorden en het alvast inplannen van fysio afspraken stemden de spelers toch allemaal weer in om deel te nemen.

De laatste editie van de Veteranen Cup is door corona al weer enkele jaren geleden maar Achilles 1894 en de spelers denken met veel plezier terug aan die laatste editie. Naast het feit dat het een weerzien was met vrienden, kennissen en oud teamgenoten was het sportief ook een hoogtepunt. Achilles 1894 won in een volgepakte Marsdijkhal met 3-0 van Assen Beweegt en mocht zodoende na 15 jaar eindelijk weer eens de Veteranen Cup mee naar huis nemen. Tevens won Achilles 1894 de sportiviteitsprijs. Dat een winnaar tevens de sportiviteitsprijs won was in 43 jaar nog niet voorgekomen.

De spelers zien ernaar uit om de Cup te mogen verdedigen en wat nog veel belangrijker is weer lekker met zijn allen op het veld te staan, plezier te hebben en te socializen. Dat is toch waar het dit toernooi voornamelijk om gaat.

Aanvang: 18.30 uur
Locatie: Sporthal Marsdijk

Tot zaterdag 7 januari 2023!

Met sportieve groet,

Theo, Germain, Roan, Marinus, Carlos, Bjorn, Hermann, Jan en Andre

0
X