Achilles 1894 heeft gisteren in sporthal de Citadel in Dedemsvaart de tweede plek veilig gesteld en speelt op woensdag 4 januari 2023 de tussenronde van het Protos Weering zaal toernooi in sporthal Angelslo in Emmen aanvang 18.00 uur.
Ook nu gaat er weer een bus richting Emmen en we hopen ook nu weer op de volle steun van de supporters.

Achilles heeft zich dus geplaatst voor de tussenronde van Protos Weering.
Woensdag 4 januari  om 18.00 uur spelen de mannen in Sporthal Angelslo Emmen.
We gaan met een RED BLACK ARMY bus daar naar toe voor een mooie avond zaalvoetbal.
Ga je mee om onze jongens te supporten? Er zijn beperkt aantal plekken dus geef je snel op.

Aanmelden kan bij Nick v/d Hoek (06-15392869), kosten bedragen 10 euro p.p bij een volle bus, te voldoen via tikkie bij aanmelding.

Vertrek is om 16.30 vanaf onze thuishaven in Marsdijk. We zien je graag dan.

#redblackarmy

“In poule B in Dedemsvaart bleef titelverdediger Hoogeveen zondag ook in de halve finale ongeslagen en leed in het hele toernooi geen puntverlies. Hoogeveen won vrij ruim van Hoogeveen zaterdag, Rolder Boys en De Weide en alleen Achilles kon enigszins bijblijven. De enige tegentreffer voor Hoogeveen zondag kwam op naam van de zaterdagtak. Achilles werd net als in de kwartfinale tweede. Het verloor in de halve finale voor het eerst dit toernooi, namelijk van Hoogeveen zondag. Rolder Boys maakte indruk in de kwartfinale, maar kwam deze keer niet verder dan twee punten en een laatste plaats. Ook voor De Weide eindigde het avontuur in de halve finale, net als Hoogeveen zaterdag.”
Kijk hier de samenvatting:  Samenvatting halve finale

Bron: Protos Weering 2022/2023

0
X