Achilles 1894 vrij eenvoudig door naar de kwart finale Protos Weering Toernooi !

Af gelopen dinsdag 27 december was de aftrap van het 64e Protos Weering zaal toernooi.
In sporthal  “De Koel “ in Borger begonnen 5 teams in de voorronde om bij de eerste twee plaatsen te eindigen om rechtstreeks door te gaan naar de kwart finale. Achilles 1894 speelde 4 wedstrijden en deze werden allemaal vrij eenvoudig gewonnen, wat resulteerde in een verdiende 1e plaats in de poule. Aan de sfeer en gezelligheid heeft het zeker niet gelegen en de tribune was zo goed als gevuld met publiek.

In de eerste wedstrijd begon Achilles gretig en had vrijwel direct de overhand. Al vrij snel kwam het op voorsprong tegen de ploeg uit Gasselternijveen. Echter bleef het hier niet bij en de voorsprong werd uitgebouwd met als eindscore 4 – 0 op het score bord.

Wedstrijd nummer 2 werd tegen een wat sterkere tegenstander gespeeld. Achilles 1894 nam het op tegen Buinen. Ook in deze wedstrijd had Achilles 1894 het overwicht en met diverse mooie acties kon men de eindstand noteren, 3 – 1 winst.

Wedstrijd nummer 3 tegen een ploeg in een moeilijke fase van de veld competitie,Nieuw Buinen, die ook goed in het toernooi zat, leverde een mooi spektakel op en over en weer waren er vele kansen voor beide ploegen. Toch was er met nog 10 minuten te spelen, de winnaar bekend. Achilles 1894 maakte in de laatste fase korte metten met de ploeg uit Nieuw Buinen. Eindstand 4 -1.

De 4e en laatste wedstrijd tegen borger was de kers op de taart en de spanning was van het begin tot het eind om te snijden. Achilles 1894 nam het op tegen Borger. Een tegenstander waar uiteindelijk met veel geluk van werd gewonnen. Achilles 1894 sloot de laatste wedstrijd af met een overwinning.
Eindstand 2 – 1.

Voor achilles 1894 een mooie avond in Borger en werd verdienstelijk de nummer 1 in  poule Q.
De doelpunten makers waren deze avond: Wouter v/d Molen 4x, Tim Migchelsen 4x, Ferdi Hidding 2x, Kerem Yanik 2x, Chris v Houten 1x.

Vrijdag 30 december om 18.00 uur speelt Achilles 1894 in de kwart finale van het grootste zaalvoetbal toernooi in sporthal Carrousel in Ommen.
Achilles 1894 neemt het dan op tegen Balkbrug, Elim, Oldeholtpade en Zwolsche Boys.

Voor meer info kijk ook op de website van Protos Weering.
U komt toch ook weer om het team aan te moedigen !!!

0
X