René Wollerich zal ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan Achilles 1894 verbonden zijn. Het bestuur en René waren er snel over uit dat het werk van René binnen de eerste selectie van Achilles nog niet klaar is. Er zit duidelijk nog voldoende rek in de selectie en als “opleidingtrainer”, zoals René zichzelf kwalificeert, wil hij het maximale uit de spelersgroep halen.

De contractverlenging lijkt een logisch gevolg van de ontwikkelingen tot nu toe. Na een voorzichtige start van het seizoen, waarin het nog wat zoeken was naar de juiste balans binnen het elftal, beginnen zich zo langzamerhand de contouren van een hechte homogene groep af te tekenen. Het vertoonde spel tikt meer en meer een heel behoorlijk niveau aan en we zien de groep als geheel en spelers individueel stappen maken.

Evenals dit seizoen zal René volgend jaar worden geflankeerd door Raymond Middel die nog een doorlopend contract heeft.

Het bestuur van Achilles 1894 is zeer verheugd met de verlenging van het contract. De spelersgroep is enthousiast over de trainers, beide mannen zijn prettige persoonlijkheden om mee samen te werken en passen prima bij Achilles. We kijken uit naar het vervolg!

– Bestuur Achilles 1894

0
X