Team JO11-1 was afgelopen zaterdag 19 november team van de week bij de thuis wedstrijd van het eerste elftal tegen SV Marum 1.
Collin, Enzo, Isaac, Jamie, Luca, Olivier, Thomas en Sven hebben een actieve, maar gezellige middag mee mogen lopen voor-, tijdens- en na de wedstrijd van het 1ste team van Achilles 1894.

Rondom 14:00 hebben ze de hoofdtrainer, assistent trainer en de teammanager ontmoet en gesproken. Een deel van de jongens heeft vanaf 14:30 programma boekjes verkocht en een deel heeft meegedaan met de warming up. Tijdens de wedstrijd hadden ze als ballenjongens een belangrijke taak . Alle jongens kregen de kans om de spelers een bal toe te werpen. Ze konden de wedstrijd mooi van dichtbij bekijken en hebben gezien dat Leon Regtop (die de jongens ook wel eens traint) 3 goals  maakte voor Achilles 1894.

In de pauze hebben ze  onder leiding van de wissel spelers latje mogen trappen! Het resultaat van team JO11 was 5x raak uit 10 pogingen. Na de overwinning hebben ze nog even feest gevierd in kleedkamer en daarna zijn ze de kantine in gedoken voor een welverdiend patatje.
JO11-1 heeft een super leuke middag gehad.

Volgende Team van de week is:  JO10-2 op zaterdag 3 december thuis tegen Zuidhorn 1.

 

0
X