Cursus pedagogisch handelen binnen de sport.

Beste trainers/leiders en vrijwilligers van sportverenigingen binnen Assen,

In samenwerking met de Gemeente Assen, 4 skills Soccer Academy en Achilles 1894 mogen wij jullie de mogelijkheid geven om de volgende cursus te volgen; Pedagogisch handelen binnen de sport.

!!!! Folder cursus pedagogisch handelen in de sport !!!

4-Skills Soccer Academy onderscheidt zich landelijk, door een complete cursus aan te bieden omtrent het pedagogisch handelen binnen de sport; voor trainer/coach.

De opleidingen binnen de sport in Nederland, richten zich vaak vooral op de technische, tactische, fysieke en mentale ontwikkeling. Wat vaak wordt vergeten, is wat van de trainers/leiders gevraagd wordt op pedagogisch gebied. Het pedagogisch handelen van de trainer/leider wordt in de meeste opleidingen niet of slechts kort behandeld. Een groot gemis… want daar is juist waar de trainers veelal begeleiding in vragen! Wanneer er geen veilig leerklimaat is gecreëerd, of er geen controle is over het team, zal er van goede inhoudelijke training niet veel komen. Daar is waar wij het verschil in brengen!!

De cursus pedagogisch handelen binnen de sport wordt ondersteunt door KNVB en NOC-NSF

De cursusavonden zullen op de donderdagavond plaatsvinden bij Achilles 1894, adres Martin Luther Kingweg 11 9403 PA Assen

  • Donderdag 8 december van 19.00 tot 21.30 uur (eindtijd is indicatie)
  • Donderdag 15 december van 19.00 tot 21.30 uur
  • Donderdag 12 januari van 19.00 tot 21.30 uur
  • Donderdag 26 januari van 19.00 tot 21.30 uur

In de folder kun je meer lezen over de inhoud van de cursus. Mooi om te vermelden is wanneer je voor je trainerslicentie punten wil vergaren dan krijg je na het volgen van deze cursus 5 studiepunten.

Graag zo snel mogelijk aanmelden (uiterlijk 1 december 2022).
Om deel te nemen stuur een mail naar: pfmmollink@hotmail.com

Met sportieve groet,

Sander van der Lustgraaf & Pascal Mollink

0
X