In de herfstvakantie organiseert Wekema Voetbal twee Crazy Soccer Days. Deze Crazy Soccer Days zijn twee geweldige voetbaldagen voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. Deze activiteit is voor elke speler of speelster die twee voetbalvolle maar bovenal plezierige voetbaldagen wil beleven.

Tijdens de Crazy Soccer Days wordt er onder leiding van ervaren trainers in het jeugdvoetbal een zeer gevarieerd voetbalprogramma afgewerkt, waarin gedurende de dag de weerstand en partijvormen elke keer veranderen. Zo starten we met 1vs1 en 2vs2 vormen en uiteindelijk zal er aan het einde van de dag worden afgesloten met grote partijvormen (7vs7/11vs11). Tussendoor besteden we aandacht aan de techniek van de deelnemers en zijn er uiteraard veel fun-onderdelen gericht op voetbal die wij aanbieden. Een Crazy Soccer Days zit dus boordevol variatie.

Data:
Dinsdag 18 oktober (09:30 – 15:30 uur)
Woensdag 19 oktober (09:30 – 18:00 uur)

Kosten:
De kosten voor een Crazy Soccer Day bedraagt €45,- per deelnemer. Dit is inclusief versnapering, lunch en diner.

Wil jij je nog aanmelden één van deze Crazy Soccer Days? Aanmelden kan via www.wekemavoetbal.nl > inschrijven. (Aanmelden voor één dag is ook mogelijk)

0
X