Op zaterdag 27 augustus willen we via diverse activiteiten een startsein geven voor het
seizoen 2022-2023.

Op ons sportpark is er de gehele middag van alles te doen voor leden en niet-leden. Dus neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee naar Achilles.

Er zijn diverse oefenwedstrijden voor jeugd en senioren. Van 13.00 – 15.30 uur zijn er leuke activiteiten voor de jeugd met o.a. latje trappen, dropshot arena, pannakooi en andere onderdelen. Via een stempelkaart ga je alle onderdelen bij langs met aan het einde een lekkere beloning. Spelers van de eerste selectie zullen hierbij aanwezig zijn.

Naast de hoofdtribune (bij goede weersomstandigheden) is er de mogelijkheid een trainingspak van Achilles 1894, een leuke hooded sweater en andere fanartikelen voor een scherpe prijs te kopen. Kom zeker even langs!

Vanaf 15.30 uur kunnen de jeugdleden een selfie maken met hun favoriete speler. De meest originele selfie wint een leuke sweater van Achilles 1894.

Om 17.00 uur speelt ons vlaggenschip een oefenwedstrijd tegen FVC Leeuwarden (met onze oud-trainer Harold Wekema). Na de wedstrijd van het eerste worden de speler en speelster van het seizoen 2021-2022 bekend gemaakt. Via de social media kanalen van Achilles kun je zien hoe jij jouw stem de komende week kunt uitbrengen. Stemmen is mogelijk tot zaterdag 27 augustus 17.00 uur. Op de bijvelden spelen de seniorenteams onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar. Voor een drankje en een hapje ben je van harte welkom in de kantine.

Op naar een gezellig en sportief seizoen!

– De activiteitencommissie

0
X