Op het moment dat je denkt dat de selectie voor komend seizoen op orde is, vindt er toch nog een mutatie plaats. Eerder konden wij melden dat Bram van de Lustgraaf bij Achilles zou blijven, maar FC Emmen gooide roet in het eten. In dit geval wat ons betreft ook terecht.

Bram speelt al vele jaren in de jeugd van Achilles en maakte het afgelopen seizoen de stap van de O17 naar de eerste selectie. Vanaf dat moment heeft hij vrijwel iedere wedstrijd minuten gemaakt, en is zelfs regelmatig basisspeler geweest. Niet gek voor een jongen van 16 jaar. Hij heeft dit seizoen een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en mede hierdoor is hij op de radar bij FC Emmen gekomen.

Na een aantal proeftrainingen heeft FC Emmen aangegeven dat ze het in hem zagen zitten en heeft Bram na rijp beraad besloten om de stap te wagen. Vanaf komend seizoen zal hij dus niet meer te bewonderen zijn in de 2e klasse zaterdag, maar gaat hij zijn wedstrijden spelen met FC Emmen O18 tegen clubs als Ajax, Feijenoord en PSV. Een kleine omschakeling wellicht, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat het hem gaat lukken. Als de ontwikkeling die hij afgelopen jaar bij ons heeft laten zien zich doorzet bij FC Emmen, zien we hem wellicht op termijn terug in de eerste selectie van de Emmenaren.

Zover is het nu nog niet. Bram is nog heel jong en er is hopelijk een prachtige toekomst voor hem weggelegd. Mocht dit onverhoopt niet lukken, hetgeen wij niet verwachten, dan mag hij ervan uitgaan dat er altijd een plekje bij Achilles voor hem is.

Bram, heel veel succes gewenst. Bij Achilles zijn we super trots op je en zoals gezegd hebben we er vertrouwen in dat het je gaat lukken.

– Bestuur en technische commissie Achilles 1894

0
X