Het is nog iets meer dan een maand, maar de voorbereidingen voor de 19e editie van de Achilles 1894 / AH Hillenga voetbalclinic lopen. Dit jaar in een andere opzet dan eerdere jaren een lange voetbaldag op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei. Deze dag zal natuurlijk in het teken staan van heel veel voetbal, maar we brengen ook een bezoek aan Outdoor- en belevingspark Joytime in Grolloo. Alle deelnemers krijgen een prachtig tenue. Dus speel jij in de JO-8, JO-9, JO10, JO11, JO13 of JO15, wil je dit evenement echt niet missen? Geef je dan snel op via het aanmeldingsformulier. Op het aanmeldingsformulier vind je ook meer informatie over de voetbalclinic.

Mail het ingevulde aanmeldingsformulier naar Thomas Zylstra (thzylstra@gmail.com). Omdat de kleding per persoon op maat besteld wordt, hebben wij je aanmelding echt op vrijdag 6 mei nodig, zodat alles op tijd geleverd kan worden.

Wij kijken weer enorm uit naar dit fantastische evenement. Ben jij er ook bij?

0
X