De eerste versterking voor volgend seizoen is een feit! Niek van der Woude komt volgend seizoen over van Asser Boys naar Achilles 1894.

Niek (28 jaar) is dit seizoen pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Asser Boys, maar deze club heeft ervoor gekozen om de stap naar het zaterdagvoetbal te maken en daardoor zullen ze moeten starten in de 5e klasse. Na een aantal proeftrainingen met onze eerste selectie, heeft Niek besloten om de overstap naar Achilles 1894 te maken.

Niek heeft verschillende jaren bij Nieuw Buinen in de eerste klasse gespeeld, en vervolgens zo’n 5 jaar bij Stadskanaal in de tweede klasse. Na zijn verhuizing naar Assen is hij vorig jaar via een vriend bij Asser Boys terecht gekomen.

Niek kent Achilles nog van de potjes die hij tussen 2013 en 2017 met Nieuw Buinen tegen Achilles speelde. Het was voor hem even weer wennen aan de trainingsintensiteit, maar ons was al snel duidelijk dat de potentie nog duidelijk aanwezig is voor het niveau dat wij voor ogen hebben.

Welkom Niek en veel succes!

0
X