We zijn druk bezig om de jeugd van Achilles 1894 naar een supergaaf pinkstertoernooi in Duitsland te krijgen. Om de kosten per kind zo laag mogelijk te krijgen, worden er diverse acties georganiseerd. Zo ook met Pasen. Achilles 1894 biedt diverse lekkers aan om de paasdagen gezellig door te komen. Van het ontbijt, naar wat lekkers bij de borrel tot aan een lekkere gourmetschotel. Alles is los te bestellen en er zijn meerdere opties. Voor de ochtend bieden we een paasstol en een suikerbrood aan. Voor bij de borrel hebben we een notenpakket en noten/kaaspakket met een lekkere winterwarme drank. En voor de gourmet hebben we 2 pakketten samengesteld met 6 soorten vlees voor 4 personen. Dus kijk nu snel in onze webshop en bestel voor 14 april. Bezorging op 16 april, alleen in Assen.

Bestel nu al het lekkers voor Pasen via onze webshop!

0
X