Wekema Voetbal wil altijd vernieuwend en uitdagend zijn met als doel spelers en speelsters ontwikkelen in het voetbal. Vooral in onze 1 op 1 (tot 1 op 4) programma’s zien wij snel een spectaculaire vooruitgang bij onze deelnemers. Om deelnemers nog meer uit te dagen, zelfvertrouwen en weerbaarheid te geven gaan wij een samenwerking aan met Michel Bos, eigenaar en professioneel trainer van Misheru Chikara Gym uit Assen. 

Wat gaan we doen?

Er wordt in een trainingsblok van 90 minuten 45 minuten intensieve voetbalvormen aangeboden, waarbij de ontwikkeling vooral ligt in fitheid, snelheid, coördinatie, balans, voetenwerk (houding) en functionele techniek. Deze training staat onder leiding van trainers van Wekema Voetbal. De andere 45 minuten wordt er er onder leiding van Michel Bos kickboksen aangeboden waarin de basisbeginselen aan bod komen met als belangrijkste doelstellingen vertrouwen krijgen in jezelf en mentale weerbaarheid.

Waar:

Sportzaal de Componist in Assen (Noorderpark).

Wanneer:

Zondag 27 februari, 6, 13 en 20 maart 2022 van 09.00 – 10.30 uur (2012 t/m 2016) en 10.30 – 12.00 uur (2007 – 2011).

Aantal deelnemers:

16 kinderen per blok van 90 minuten.

Kosten:

Het deelnamebedrag bedraagt €69,- per deelnemer.

De deelnemer ontvangt:

  • 4 professionele trainingen van 90 minuten in de zaal o.l.v. ervaren trainers van Wekema Voetbal en Misheru Chikara Gym

 Aanmelden:

Aanmelden kan via de pagina inschrijven op wekemavoetbal.nl.

Het is een onafhankelijke activiteit, dus iedereen kan mee doen en is van harte welkom. Let op! Wil je samen met (een) teamgenootje(s) deze activiteit volgen, geef dit dan aan op het aanmeldformulier onder opmerkingen. Dan houden wij er rekening mee dat je steeds samen de trainingen volgt.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@wekemavoetbal.nl of telefonisch via 06-37023518. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

0
X