In navolging van de berichtgeving met betrekking tot de aanstelling van René Wollerich als de nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen, hebben wederom goed nieuws. Als bestuur en technische commissie zijn we donderdagavond namelijk tot overeenstemming gekomen over een meerjarige contractverlenging van Raymond Middel als assistent trainer bij onze eerste selectie.

Het bestuur is bijzonder tevreden over de inbreng van Raymond als assistent trainer en heeft het volste vertrouwen in zijn werkwijze om het eerste elftal samen met René Wollerich in het komende seizoen 2022-2023 verder te laten doorgroeien en naar een hoger plan te tillen. Er is een duidelijke chemie tussen Raymond en de selectie zichtbaar die bijdraagt aan het spelpeil, het spelplezier en de ontwikkelingen van de spelers. Jonge spelers, veelal met een Achilles verleden, krijgen volop kans om zich te ontplooien en maken zichtbaar stappen in hun ontwikkeling. Voldoende ingrediënten om als club en trainer met elkaar verder te gaan.

Namens het bestuur,
Peter de Jong

0
X