René Wollerich, op dit moment nog de hoofdtrainer van Helpman Zo1, zal met ingang van het volgende seizoen Harold Wekema gaan opvolgen als hoofdtrainer van Achilles 1894. Na een aantal gesprekken waarbij o.a. een afvaardiging van de spelersgroep betrokken is geweest, is unaniem uitgesproken dat we groot vertrouwen hebben in de samenwerking.

René was als voetballer succesvol in de gloriejaren van Appingedam, het team dat het Achilles in de hoofdklasse in die tijd vaak erg lastig maakte. Na zijn voetbalcarrière heeft hij een schat aan ervaring opgedaan als trainer bij o.a. Appingedam, Omlandia, CVVB en Bedum, jeugdtrainer bij FC Groningen en nu dus bij Helpman, alwaar hij ook de rol van Hoofd Jeugdopleidingen voor zijn rekening neemt. Deze rol blijft hij overigens combineren met het hoofdtrainerschap bij Achilles.

Naast het trainerschap is René werkzaam als scout voor Ajax en docent voor de KNVB. Ook is hij eigenaar van voetbalschool Meerstad, waar hij samen met oud-Achilliaan Roy Bardewee o.a. een talententeam voor meiden is gestart. Al met al iemand die één en al voetbal ademt.

Als bestuur zijn we blij dat hij voor Achilles heeft gekozen en wij zijn er dan ook van overtuigd dat hij ons met al zijn ervaring, enthousiasme en verbindende kwaliteiten, kan helpen om samen het extra stapje te kunnen maken, dat nodig is om een niveautje hogerop te komen.

Binnenkort volgt via onze website een uitgebreidere kennismaking met René.

Bestuur Achilles 1894

0
X