Met trots kunnen wij meedelen dat wij ons met Live Sport Events en Wekema Voetbal verbonden hebben aan deze prachtige club. De oprichters en eigenaren hebben persoonlijk ook een binding met de club.

Live Sport Events
Live Sport Events is een jonge dynamische organisatie die actief is in de sport- en evenementenwereld.
Ons team bestaat uit allemaal sportliefhebbers pur sang. Actief deelnemen aan evenementen is onze passie, maar het kijken naar sportwedstrijden LIVE in het stadion of langs de baan een verslaving. Van sportfans voor sportfans.

Onze filosofie is dat elke sportliefhebber, jong en oud, tegen een eerlijke (betaalbare) prijs een unieke sportervaring moet kunnen beleven.

Live Sport Events richt zich vooral op groepsreizen naar nationale en internationale sportwedstrijden en het actief deelnemen aan evenementen.

Kijk op www.livesportevents.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Wekema Voetbal
Alles ademt voetbal bij Wekema Voetbal. Het hele jaar door biedt Wekema Voetbal activiteiten aan voor jong en oud. Natuurlijk altijd met de bal in de hoofdrol.

Trainingscyclus
Gedurende het seizoen bieden wij zowel indoor als outdoor verschillende trainingscyclussen aan waarin spelers en speelsters de keuze hebben dit individueel, in 2-, 3- of 4-tallen te doen.

Per speler of speelster zoeken we naar het al aanwezige talent en dit verder te verbeteren. Dit doen wij door een positieve directe coaching en feedback, geven van vertrouwen en het belonen van vorderingen. Dit is professioneel, effectief en respectvol.

Geen speler of speelster is hetzelfde. Het is onze deskundigheid om onderscheid te maken en niet iedereen hetzelfde te behandelen. Heb je een positieve houding? Dan is Wekema Voetbal iets voor jou!

Overige activiteiten
Gedurende de schoolvakanties en op bijzondere dagen organiseren wij uitdagende voetbaldagen waarin ons motto van “veel leren, veel doen en heel veel plezier” voorop staat.

Wil jij een fantastische voetbalverjaardag? Wil jij eens wat anders dan naar de bioscoop of het zwembad? Sta je wel eens voor de lastige keuze hoeveel vriendjes en vriendinnetjes je mag uitnodigen? Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en een echte voetbalfanaat? Dan is Wekema Voetbal dé organisatie die jou de onvergetelijke voetbalverjaardag kan bezorgen!

Kijk op www.wekemavoetbal.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

0
X