Beste Achillianen,
Zo vlak voor de feestdagen is het altijd goed om even terug te kijken op het afgelopen jaar. We zien dan wat er goed gegaan is, en welke zaken nog voor verbetering vatbaar zijn. En ondanks alle Corona beperkingen mogen we toch met zijn allen trots zijn op de manier waarop het binnen de vereniging momenteel allemaal gaat. Ons bereiken veel positieve berichten en dat stemt ons tevreden.
Middels deze weg wil het bestuur alle vrijwilligers, leden, ouders en overige betrokkenen van Achilles 1894 bedanken voor hun inzet. In deze tijden is jullie hulp hard nodig en onmisbaar voor onze club.

Maar toch…
Corona gooit, zoals gezegd voor het 2e jaar op rij roet in het kerstdiner en is ’t toch “anders”. Aangezien winkels en horeca grotendeels dicht zijn moeten de cadeautjes online besteld worden en moet er gehoopt worden dat ze voor kerst geleverd zijn. Oud-op-Nieuw feesten zijn gecanceld en sommige nieuwjaarsborrels worden online gehouden.

Ook sportief gezien merken wij allemaal de gevolgen van het Coronavirus. Ook 2021 was een jaar waarin wij ook als voetbalclub erg werden beperkt door de maatregelen. Voor het 3e seizoen op rij is het de vraag op welke wijze de competitie straks uitgespeeld gaat worden. Het is stil op het sportpark. De sportvelden en de kantine zijn leeg. Geen schreeuwende kinderen of juichende supporters langs de lijn. Er zijn de laatste weken nauwelijks trainingen of wedstrijden geweest, geen oliebollentoernooien, geen bridge in de kantine, en ook de nieuwjaarsreceptie en de ALV in januari gaan vooralsnog niet door. Wij ervaren dit alles als een groot gemis. Juist omdat voetbal een teamsport is voor jong en oud, is het een sport die verbindt en mensen bij elkaar brengt.

Maar de maatregelen zijn nodig. Wij blijven dan ook positief en hopen van harte dat wij in 2022 weer mogen opstarten, zodat wij vanuit ons vertrouwde clubgevoel weer van alles kunnen en mogen organiseren.

Wij als bestuur staan te popelen om weer volop aan de slag te gaan. Zodra er weer mogelijkheden zijn, gaan wij er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken.
We hopen jullie allemaal weer snel te zien op het veld of in de kantine. Pas goed op jezelf en blijf gezond.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2022

Met sportieve groet

Bestuur Achilles 1894

0
X