Beste deelnemer,

Via dit bericht willen wij u heel graag bedanken voor uw deelname aan de “Club van 100” van Achilles 1894, onze prachtige vereniging.

Met uw deelname helpt u onze vereniging enorm. Zonder de steun van alle deelnemers hadden wij een aantal mooie initiatieven niet kunnen verwezenlijken.

De Corona crisis is ook aan Achilles 1894 niet ongemerkt voorbij gegaan. Sluiting van de velden én ons clubhuis hebben voor een moeilijke en onzekere periode gezorgd..

Wij zijn ons er van bewust dat dat niet alleen voor Achilles 1894 geldt maar misschien ook voor u als lid van de “Club van 100”.

Des te trotser zijn wij er op dat de “Club van 100”, op een enkele afmelding na, nog steeds uit meer dan 60 leden bestaat. Onze grote dank daarvoor.

Uw naam siert het grote paneel in ons clubhuis en onze gasten staan deze regelmatig vol interesse te bewonderen.

Sinds de oprichting begin 2020 heeft de “Club van 100” in overleg met het bestuur van Achilles 1894 een aantal zaken (mede) bekostigd.

Zo heeft de “Club van 100” in 2020 de aanschaf van de nieuwe muziekinstallatie mogelijk gemaakt.

Daarnaast was dat seizoen de entree bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal gratis. De begrote recette is door de “Club van 100” bij de penningmeester afgekocht. Dit in de hoop om zo meer toeschouwers aan te trekken.

Tijdens het lopende seizoen 2020-2021 heeft de “Club van 100” o.a. mee betaald aan de nieuwe kleding van de (jeugd)trainers. Alle trainers hebben een nieuw pakket, bestaande uit o.a. een trainingspak, windjack, shirt, winterjas en een tas in bruikleen gekregen.

Ook heeft de “Club van 100” besloten de jaarlijkse kosten van het abonnement op de “EAZIS” muziekcomputer in de kantine op zich te nemen. Dit betreft met name de verplichte auteursrechten (BUMA/Stemra). Al met al een aanzienlijk bedrag maar wij zijn overtuigd van de meerwaarde van de muziekcomputer.

Daarnaast heeft de Club van 100 in overleg met het bestuur tijdens de Corona crisis mee betaald aan diverse onvoorziene kosten. We zijn blij dat wij onze vereniging hiermee hebben kunnen helpen om zo de nodige tegenvallers op te kunnen vangen.

Wij willen u nogmaals bedanken voor uw lidmaatschap van de “Club van 100” en hopen u snel weer langs de velden of in de kantine te mogen
begroeten.

Voor nu wensen wij u hele fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2022 toe.

Met vriendelijk groet,

Commissie “Club van 100”

Achilles 1894

0
X