De afgelopen week hebben wij als bestuur meerdere malen gekeken naar een goede oplossing voor ons sportpark m.b.t. de “nieuwe” coronamaatregelen. Het doel hierbij is om recht te doen aan de wettelijke eisen, maar ook aan de wensen van onze spelers, ouders, vrijwilligers en die van onze bezoekers (met name in het weekend).

Na de diverse mogelijkheden te hebben onderzocht, zijn we tot de conclusie gekomen, dat het gegeven de omstandigheden verstandig is om met ingang van maandag 29 november a.s. onze kleedkamers voor de trainingsavonden te sluiten. Uitsluitend voor de wedstrijden zullen de kleedkamers wel beschikbaar zijn.

Verder zal zowel de kantine als de rest van het park in zijn geheel gesloten blijven voor publiek. Voor ouders van de tegenstanders die moeten rijden (en worden aangemerkt als begeleiding), zullen wij op zaterdagen wel gewoon blijven zorgen voor een kopje koffie of thee. Uiteraard gelden hier de gebruikelijke regels m.b.t. het scannen van de QR code.

Spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen verzoeken wij om het sportpark alleen te bezoeken indien nodig, en om direct na de training/wedstrijd de accommodatie zo snel mogelijk te verlaten. De kantine is tijdens wedstrijden weliswaar geopend, maar het is niet de bedoeling om daar langdurig te verpozen. Voorlopig zal de kantine dan ook maximaal 1,5 uur na afloop van de laatste wedstrijd haar deuren sluiten!

Kom dus ook niet als publiek naar het sportpark: dit is namelijk niet toegestaan! Let op: Zowel via de gemeente, als ook via de KNVB hebben wij het nadrukkelijke verzoek gekregen, ons als vereniging aan de maatregelen te houden.

Wij betreuren het dat we ons na een jaar alweer genoodzaakt zien om deze maatregelen te nemen. Wij hopen dat we als voetbalvereniging op deze manier bijdragen aan het terugdringen van de besmettingen, zodat we spoedig weer publiek bij wedstrijden mogen ontvangen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Het bestuur

0
X