Achilles 1894

Voetbal

In meer dan 125 jaar van aarzelend begin tot een onmisbare voetbalclub en als oudste club (24 december 1894) van Drenthe heeft Achilles 1894 altijd een rol van betekenis gespeeld in het vaderlandse voetbal. Binnen onze vereniging moet iedereen het gevoel hebben dat het zijn/haar vereniging is. Op sportief vlak hebben wij als doel om alle spelers in de jeugd op hun eigen niveau beter te maken zodat een sterk collectief ontstaat. Achilles 1894 een vereniging waar iedereen zich thuis voelt.

Ons doel

Trainingsmaterialen zijn aan gebruik onderhevig en dienen periodiek te worden vervangen. Zo hebben we jaarlijks vele nieuwe ballen, hesjes, pionnen, doeltjes etc. nodig.

Rabo Bank Actie levert Achilles 1894 op :

Het bestuur dankt allen die aan deze actie hebben meegedaan.

0
X