Helaas heeft de seniorendag van Achilles 1894 in 2021 geen doorgang kunnen vinden. We weten allemaal waarom. Gelukkig kunnen we het in 2022 wel organiseren. De datum is inmiddels bekend. Op zondag 16 januari 2022 hebben we weer een mooi programma in elkaar gezet waarbij we afsluiten met een heerlijk buffet.

Het programma start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Als gastspreker hebben we Jan Piet Bosma weten te strikken, binnen Achilles 1894 een bekend gezicht. Jan Piet heeft zijn sporen binnen Achilles verdiend. Als speler jaren gespeeld in het eerste. Als trainer werkzaam bij clubs als HZVV, de Weide, HHC en natuurlijk ook bij Achilles 1894. Op dit moment is Jan Piet trainer bij Harkemase Boys. De zoons van Jan Piet, Stijn en Joost, hebben hun hele jeugd bij Achilles gespeeld.

Organisatie Seniorendag Achilles 1894

0
X