Wekema Voetbal is een voetbalschool die voetbalactiviteiten organiseert tijdens vakanties. Wekema Voetbal komt op maandag 18 oktober bij Achilles 1894 voor een Crazy Soccer Day! Deze dag is voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. Deze activiteit is voor elke speler of speelster die 1 intensieve, voetbalvolle maar bovenal plezierige voetbaldag wil beleven. Iedereen heeft talent. Talent is eigenlijk alleen maar oefenen, oefenen, hard werken en laten zien dat je in staat bent het te gebruiken. Uiteindelijk maakt “het hoofd” het verschil.

De trainers van Wekema Voetbal zijn allemaal positief ingesteld en vooral daardoor in staat om de spelers en speelsters beter te maken. Per speler of speelster zoeken we naar het al aanwezige talent om dit verder te verbeteren. Dit doen wij door positieve directe coaching en feedback, geven van vertrouwen en het belonen van vorderingen. Dit is professioneel, effectief en respectvol.

De kosten voor de Crazy Soccer Day bedraagt €35,-.

Inschrijven kan via: https://wekemavoetbal.nl/pages/inschrijvingen

Mocht jij nog meer informatie willen kan er contact op worden genomen via: info@wekemavoetbal.nl of telefonisch via 06-37023518.

Graag zien wij jou op maandag 18 oktober bij Achilles 1894!

Met sportieve groet,

Team Wekema Voetbal

0
X