Ons vlaggenschip heeft zich afgelopen weekend geplaatst voor de volgende ronde in de beker. Na overwinningen tegen 2e klassers WKE’16 en Zuidwolde is plaatsing een feit. In de voorbereiding richting de eerste competitiewedstrijd tegen sv Bedum werden er oefenwedstrijden gespeeld tegen HFC’15, Niekerk en Hoogezand, die allen winnend werden afgesloten.

Binnen de vereniging is het beleid er op gericht om jeugdspelers op te leiden voor het 1e elftal. Het is heugelijk om te vermelden dat 1e jaars senioren Bryan Davies als keeper en Jasper Klok reeds een aantal weken geleden hun debuut hebben gemaakt en volledig zijn opgenomen in de 1e selectie. Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Zuidwolde maakten de O19-1 spelers Lazar Prljic, Lukas Fofana, Kerem Yanik en de pas 16 jarige Bram van de Lustgraaf hun officiele debuut. Bovenstaande spelers trainen inmiddels vast 1e keer in de week mee met de 1e selectie.

 

 

 

 

0
X