De tweedeklasser Achilles 1894 en LTC nemen zaterdag 14 augustus, dinsdag 17 augustus en zaterdag 21 augustus deel aan het Offerein Voetbaltoernooi in Hoogeveen. Dit toernooi wordt voor de 9e keer georganiseerd door de hoofdklassers HZVV en VV Hoogeveen. De wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van beide organiserende verenigingen.

Beide Asser clubs strijden om de Paviljoen Nijstad Cup. Dit is een toernooi met clubs die uitkomen of op het niveau spelen van de tweede en derde klasse. Acht clubs komen in actie. LTC treft op de openingsdag De Weide uit Hoogeveen. Beide ploegen treffen elkaar ook in de competitie. Achilles 1894 speelt tegen DVC Dedemsvaart. Dit is een samensmelting van de eerste teams van SCD’83 en SV Dedemsvaart. De tegenstander van de ploeg van trainer Harold Wekema komt uit in de derde klasse zaterdag. Andere deelnemers zijn: VV Dalen, Hoogeveen zaterdag, HZVV 2 en ZZVV.
De wedstrijden van LTC en Achilles 1894 beginnen om 18.00 uur. De winnaars van de 1e ronde strijden dinsdagvond 17 augustus verder om plek 1 t/m 4 en de verliezers om plek 5 t/m 8. De te spelen wedstrijden worden zaterdag 14 augustus zo snel mogelijk bekendgemaakt. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur.
Om 20.00 uur strijden de hoofd- en eersteklassers Hoogeveen, HZVV, VKW en Pelikaan S om de AH Offerein Bokaal.

Entee en coronamaatregelen

De entree is bij VV Hoogeveen (ingang HZVV is gesloten). Jeugd tot 14 jaar kan gratis naar binnen. Volwassenen betalen vijf euro, maar kunnen tijdens de eerste speeldag een passe-partout aanschaffen (dit geldt ook voor leden van beide organiserende clubs die tijdens het toernooi geen actieve rol of functie hebben). Voor tien euro kan men dan drie speelronden bezoeken. Tijdens een speelronde kan men de hele avond alle wedstrijden bekijken en vrij van het ene veld naar het andere lopen. De kassa’s zijn een uur voor de eerste wedstrijd geopend. Tevens zal er een gratis programmaboekje worden uitgebracht.

De inmiddels gebruikelijke COVID-regels zijn van toepassing. Deze zijn te vinden via www.vvhoogeveen.nl. Daar is ook het volledige programma en actuele informatie te vinden.

0
X