03 maart 1960 – 06 augustus 2021

Vrijdag 06 augustus is Arie Wilpshaar, vader van Arne Wilpshaar en Lorenzo, trouwe steunpilaar en supporter, vredig ingeslapen omringt door zijn naasten. In juli 2021 kregen wij het trieste bericht dat Arie ongeneeslijk ziek bleek te zijn en dat er weinig meer aan het ziekteproces kon worden gedaan.

Arie kennen wij als een Achilliaan die een fervent supporter was van zijn zoon Arne en zelf ook jaren actief was als keeper in het roemruchte V1 team, regelmatig werd de term “Arieeetje” benoemd, echter hij kon ook fantastisch en op onnavolgbare wijze ballen tegen houden. Arie was een gezelligheid mens, sociaal en altijd actief, zowel privé als sportief. Toonde een luisterend oor en gaf zijn advies. Binnen de organisatie van Achilles heeft hij jaren lang het jeugdsecretariaat gedaan en was verantwoordelijk voor de indeling van de jeugdwedstrijden.

Het bestuur van Achilles wenst de familie heel veel kracht en sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur Achilles 1894

 

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Arie en de familie te condoleren op woensdag 11 augustus tussen 19.00 en 19.45 uur in het crematorium “de Boskamp”, ( ingang Berkenzaal).

In besloten kring zal afscheid worden genomen van Arie.

0
X