Beste leiders en trainers,

Zonder dat het seizoen echt begonnen is, zit het seizoen er ook al weer op. Wij kunnen het helaas niet veranderen. De KNVB heeft besloten om de competities niet meer te hervatten. Dit heeft ons doen besluiten om de teamkleding en materialen in te gaan nemen en klaar te maken voor het nieuwe seizoen. We hebben een schema gemaakt voor inname van de kleding en materialen.

Staat je team hier niet tussen, wees gerust! Het is verdeeld over meerdere avonden en hier komt op een nader te bepalen avond een inlevermoment voor. Dit zullen we tijdig communiceren. Bij de inname moet iedereen een aantal regels in acht nemen, te weten:

  • Elke 15 minuten wordt er volgens onderstaand schema 1 persoon per team verwacht voor het inleveren van de kleding en materialen.
  • Kom niet te vroeg en draag uit voorzorg een mondkapje in het gebouw!
  • Er is een looproute gemaakt om te voorkomen dat je elkaar tegenkomt.

Je komt binnen via de ingang bij de kleedkamergang en loopt alle kleedkamers voorbij tot aan de klapdeuren. Indien er iemand voor je staat aan de andere kant van de klapdeuren (thv kleedkamer Celtic en thv de verzorgingsruimte) wacht je tot diegene verder is gelopen. Zo voorkomen we dat mensen tegelijk in dezelfde ruimte staan behalve bij de plek van inleveren.

Het gebouw wordt via de uitgang richting het hoofdveld verlaten. Op de plattegrond is deze route als geel aangemerkt. Zorg ervoor dat alle kleding en materialen zijn gecontroleerd. Mocht er iets niet ingeleverd en/of kapot zijn dan graag de naam van de speler doorgeven. Desbetreffende speler kan in dat geval een nota ontvangen voor de aanschaf van nieuwe kleding/materialen

Maandag 14 juni 2021

19.00 uur JO8-3

19.15 uur JO8-2

19.30 uur JO8-1

19.45 uur JO9-2

20.00 uur JO9-1

20.15 uur JO10-3

20.30 uur JO10-2

20.45 uur JO10-1

21.00 uur JO11-3

21.15 uur JO11-2

21.30 uur JO11-1

Indien er vragen zijn kan er altijd contact worden opgenomen via kleding@achilles1894.nl. Wij proberen in dat geval zsm te reageren.

Met vriendelijke groet,

De kledingcommissie

0
X