Vanaf maandag 17 mei t/m maandag 31 mei gaan alle jeugdteams op geboortejaar/-jaren trainen zoals in het aangepaste schema is aangegeven. Klik hier om te bekijken:  https://www.achilles1894.nl/overig/trainingsrooster/.

Dit kan betekenen dat een aantal spelers en/of speelsters op een andere dag en/of tijdstip trainen.

Uitzondering hierop zijn de huidige JO19-2, JO17-2 en MO17-1 teams. Deze blijven in de oude samenstelling door trainen. JO19-2 kan bij JO19-1 of JO19-3 aansluiten.

Keepers kunnen gewoon het huidige schema aanhouden. De keeperstrainingen gaan door tot en met woensdag 26 mei.

In deze periode wordt ook (verder) gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 21/22. Het streven is om voor alle teamleiders nog een fysieke bijeenkomst te organiseren. Hier krijgen de teamleiders persoonlijk bericht over.

Op dinsdag 1 juni willen wij de teamindelingen gaan publiceren en vanaf woensdag 3 juni gaan trainen met de nieuwe teamsamenstellingen. Het trainingsrooster hiervoor zal dan reeds gepubliceerd zijn.

Het is dan de bedoeling dat deze nieuwe teams nog een aantal weken gaan trainen tot vrijdag 2 juli en eventueel een afsluitend seizoensactiviteit op zaterdag 3 juli. Wanneer mogelijk worden er ook nog oefenwedstrijden georganiseerd tegen andere clubs uit Assen.

 

0
X